MINISTAR ŠERANIĆ NEMA DOBRE VIJESTI, MEĐU ZARAŽENIMA JE I DOKTOR: U Republici Srpskoj testirano 735 uzoraka, na koronavirus pozitivno je...

Ministar zdravlja i socijalne zaštite bh. entiteta Republika Srpska Alen Šeranić obratio se javnosti sa novim podacima o broju oboljelih od koronavirusa

  • Vijesti

  • 11. Maj 2020  11. Maj 2020

  • 0

Ministar zdravlja i socijalne zaštite RS-a Alen Šeranić rekao je jutros da je u ovom bh. entitetu u posljednja 24 sata potvrđeno kod 24 osobe, a nakon 735 testova.

Prema mjestu prebivališta, Šeranić je kazao da se radi o 10 osoba iz Banjaluke, po tri iz Laktaša, Bosanskog Broda i Doboja. Po dvije su iz Čelinca i Bosanske Gradiške dok je jedna osoba sa prijavljenim prebivalištem u Drinjiću.

Kako je naveo, virus korona je potvrđen kod jednog doktora UKC-a RS-a.

Do sada je u tom bh. entitetu potvrđeno 1.129 osoba sa koronavirusom, dok su preminulo 74 osobe.

Oporavljene su 462 osobe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...