PLJAČKAŠI MU PROVALILI U DOM: Opljačkan Dele Alli, dobio udarac u lice

Zvijezda Totenhema i reprezentacije Engleske Dele Alli je opljačkan u srijedu ujutro nakon što su pljačkaši provalili u njegov dom, javili su engleski mediji.

  • Sport

  • 13. Maj 2020  

  • 0

Njemu pljačkaši su prijetili nožem, a dobio je i udarac u lice, ali nije pretrpio teže povrede. Dva muškarca provalila su u kuću fudbalera dok je on bio u izolaciji s bratom Harijem Hikfordom, njihovim djevojkama i dugogodišnjim prijateljem.

Pljačkaši su odnijeli vrijedan nakit i satove, a Ali i ostale žrtve pljačke rekli su kako su bili potreseni nakon nemilog događaja.

Kompletno Alijevo imanje pokriveno je kamerama, a snimci su proslijeđeni policiji koja je otvorila istragu.

"Policija je dobila poziv oko 00:35 ujutro u srijedu. Dva muškarca su ušla na privatni posjed i ukrali su nakit i satove prije nego što su pobjegli. Jedan od vlasnika imanja koji je u dvadesetim godinama pretrpio je manje povrede prilikom napada. Nije tražio medicinski tretman, hapšenja još uvijek nije bilo", reko je portparol policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...