ODUŠEVLJENJU NEMA KRAJA: Edin Džeko se oglasio na Instagramu, ovo je dugo čekao…

Ljubitelji nogometa s nestrpljenjem očekuju predstojeći vikend, a jedan od onih koji se najviše raduje je i naš najbolji igrač

  • Sport

  • 14. Maj 2020  14. Maj 2020

  • 0

Bundesliga će biti prva koja se nastavlja nakon dvomjesečnog prekida zbog pandemije koronavirusa te je jasno da svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari čekaju da konačno na TV ekranima pogledaju neku utakmicu.

Nastavak Bundeslige nestrpljivo čeka i bh. napadač Edin Džeko, koji je to najbolje pokazao objavom na Instagramu.

Džeko je s dosta uspjeha igrao u Njemačkoj pa nije iznenađenje što i dalje prati ovu ligu iako je trenutno član Rome. Gledanost utakmica 26. kola Bundeslige sigurno će biti rekordna.

Najavljeno je da će prve utakmice gledati više od milijardu ljudi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...