UOČILI TIJELO KOJE JE PLUTALO: Muškarac se utopio u Šipovu

Iako su prijatelji i poznanici pokušali da mu pomognu, nije mu bilo spasa.

  • Hronika

  • 15. Maj 2020  15. Maj 2020

  • 0

Šipovljanin Todor M. (62) utopio se jučer u Janju u Šipovu nakon što je bio s društvom u jednom poznatom restoranu pa otišao uzvodno da prošeta.

Šok je uslijedio kada su pored restorana u rijeci potom uočili njegovo tijelo koje je plutalo. Sumnja se da je nesretnom muškarcu pozlilo te da je upao u Janj, pišu "Nezavisne novine".

Iako su prijatelji i poznanici pokušali da mu pomognu, nije mu bilo spasa.

Kako su saopćili iz Policijske uprave Mrkonjić-Grad, jučer je u 14.20 sati prijavljeno da se u rijeci Janj nalazi tijelo, a na mjesto događaja izašle su policija i Služba hitne pomoći.

Tijelo je, kako su naveli, izvučeno iz rijeke i prevezeno u Dom zdravlja Šipovo, gdje je dežurni mrtvozornik konstatovao da ne daje znakove života. Na tijelu muškarca nisu pronađeni tragovi nasilja koji bi upućivali da se radi o krivičnom djelu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...