OVO PAS S MASLOM NE BI POJEO: Dodik se zbog Stanivukovića potpuno pogubio, ono što je izgovorio je sramotno…

Član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, kritikovao je ponašanje medija koji su prihvatili performans Draška Stanivukovića

  • Mini market

  • 16. Maj 2020  16. Maj 2020

  • 3

"Imate medij u Republici Srpskoj koji sve gleda crno, a onda pričaju kako u Republici Srpskoj nema slobodnih medija. Ako je to njihova sloboda, onda to nije sloboda to je laž. Ono što radi BN to je laž. To nema nikakve veze sa istinom. Stalno se pokušava napraviti situacija što gore, to bolje za njih. Kada pregledate BN u posljednjih sedam dana, to je za uzeti štrik i objesiti se", kaže Dodik.

"Sve su laži, sve je montaža do montaže. U BN-u se radi o jednoj grupi spekulanata, koji za različite stvari, koje mi znamo, rade to što rade. Taj medij pokušava bez istine, bez činjenica pokušava da napravi atmosferu lošeg u Republici Srpskoj. I to nije tačno. Ja imam pravo da kažem da lažu! Nema na Balkanu medija koji laže više od BN-a", kazao član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...