STRAVIČNI PRIZORI SA LICA MJESTA: Veliki požar progutao nekoliko stanova u više stambenih zgrada u Novom Sadu, prije toga u zrak otišao BMW… (VIDEO)

Požar je izbio nešto prije dva sata i zahvatio je tri zgrade

  • Hronika

  • 17. Maj 2020  17. Maj 2020

  • 0

Veliki požar izbio je tokom noći u ulici Stevana Mokranjca u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Kako navode, požar je izbio nešto prije dva sata i zahvatio je tri zgrade.

RTS navodi da je u jednoj od zgrada na tavanskom prostoru eksplodirala butan boca, nakon čega se požar proširio na stanove.

Portal NS uživo navodi da je na teren izašao veliki broj vatrogasaca i hitna pomoć.

Portal navodi da je nešto prije četiri sata u Novom Sadu došlo do odvojenog incidenta, kada je eksplodirao automobil BMW2 na Limanu 2, ispod Mosta slobode.

Automobil je potpuno izgorio, na teren su izašli vatrogasci i policija.

Veliki požar koji je tokom noći izbio u naselju Detelinara u Novom sadu ugašen je rano jutros, a lakše su povrijeđene dvije osobe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...