PANDEMIJA KORONAVIRUSA: U RS 12 novih slučajeva zaraze, ukupno 1.278

Riječ je o dva muškarca i deset žena. Dva muškarca su srednje životne dobi, pet žena je srednje životne dobi, a pet žena je starije životne dobi.

  • Vijesti

  • 18. Maj 2020  

  • 0

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske izvršeno je testiranje 417 laboratorijskih uzoraka, ...

... a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 12 osoba u Republici Srpskoj.

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske izvršeno je testiranje 417 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 12 osoba u Republici Srpskoj.

Riječ je o dva muškarca i deset žena. Dva muškarca su srednje životne dobi, pet žena je srednje životne dobi, a pet žena je starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta pet osoba je iz Banjaluke, tri iz Prijedora, i po jedna osoba je iz Broda, Čelinca, Kotor Varoši i Prnjavora.

Јedna osoba je hospitalizovana, dok će ostali biti u izolaciji u skladu sa definisanim procedurama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...