SKANDALOZNO: Dragan Čović u Ljubuškom otvorio sabirni centar, hoće li reagirati policija? (FOTO)

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Dragan Čović bio je jučer u Ljubuškom.

  • Politika

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 3

Tamo je, u poslovnoj zoni Zvirići, otvorio novosagrađeni objekt sabirno-distributivnog centra, namijenjenog za bržu i bolju prodaju proizvedenog povrća, odnosno prodaju bez nakupaca.

- Ovo je primjer kako treba raditi u budućnosti, na neki način da damo poseban poticaj razvoju ovog dijela infrastrukture - kazao je Čović u izjavi za medije nakon otvorenja sabirno-distributivnog centra u Ljubuškom.

Ne, gospodine Čoviću, ovo nije primjer kako trebamo raditi. Predsjednik HDZ-a BiH, njegove stranačke kolege, kao i svi prisutni uzvanici, nisu nosili zaštitne maske niti su se pridržavali mjera i držali propisani razmak.

Hoće li reagirati organi reda i, kao što je to slučaj s drugim građanima koji ne poštuju propise, kazniti političare, koji bi trebali biti uzor građanima ove zemlje, ostaje da vidimo!

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...