‘SPAVAO JE S MOJOM PRIJATELJICOM I POKUŠAO JE MOJU SESTRU ODVUĆI U KREVET!‘: Prošla pakao od života s legendom Manchestera

Apsolutna legenda Manchester Uniteda često se spominje u medijima zbog svoje karijere i problema

  • Sport

  • 19. Maj 2020  

  • 1

Petnaest godina prošlo je od smrti legendarnog Georgea Besta, sjevernoirskog krilnog napadača kojeg je ispratilo 100.000 ljudi na sahrani u Londonu, a i danas je često spominjan u brojnim analizama, temama, ali i po svom ekstravagantnom načinu života poznatom po alkoholizmu, problemima s kockom, ženama, vožnjom u pijanom stanju, napadima na policiju...

Koliko je bilo teško živjeti uz takvu legendu možda je najbolje otkrila Angie Best, njegova supruga, bivša manekenka, Playboyeva zečica.

"Pokušao je s rehabilitacijom dva puta, ali bilo je beskorisno. Sve što je učinio tamo, bio je seks s jednom koja se također liječila", otkrila je Angie u ispovijesti za Daily Mail.

"Znao je pobjeći iz klinike i za to vrijeme spavati s mojom najboljom prijateljicom, a pokušao je i moju sestru odvući u krevet", dodala je.

Pokušavala mu je pomoći vezano za alkoholizam, ali nije išlo...

"Svako jutro bih ga tjerala da uzima tablete, koje pomiješane s alkoholom izazivaju mučninu i povraćanje. Morala sam provjeravati dali ih je stvarno progutao ili nije, no često sam ih otkrivala i sedmicama kasnije u džepovima traperica".

Nakon tri godine braka živjeli su odvojeno, a poslije pet su se razveli...

"Žao mi je što nije ovdje da gleda svog sina, ali tu ne mogu ništa, to je bio njegov izbor. Bocu je volio više od života!", izjavila je na kraju Angie, koja radi kao lični trener poznatim holivudskim zvijezdama.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...