TRUMP OPET ŠOKIRAO IZJAVOM: "Veliki broj slučajeva virusa korona je dobra stvar"

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump održao je još jednu konferencije za medije na kojoj je iznenadio komentarom o ukupnom broju slučajeva u zemlji.

  • Svijet

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

SAD su ubjedljivo prve po broju slučajeva u svijetu s više od milion i 500.000 zaraženih, a više od 93.000 osoba je preminulo.

"Kada kažete da smo prvi u slučajevima, to samo znači da testiramo više od svih ostalih. Uz to, puno smo veća država od većine ostalih pa je veliki broj slučajeva dobra stvar jer to znači da dobro testiramo. Gledam na to kao medalju časti. To ide na čast poslu koji naši profesionalci obavljaju", rekao je Trump.

(Agencije/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...