BIDEN KRITIKUJE PREDSJEDNIKA: "Amerikanci umiru, a Trump igra golf"

Bivši potpredsjednik SAD, a sada demokratski predsjednički kandidat, Joe Biden kritikovao je aktuelnog šefa Bijele kuće Donalda Trumpa zato što igra golf dok u zemlji raste broj smrtnih slučajeva od korona virusa.

  • Svijet

  • 24. Maj 2020  24. Maj 2020

  • 0

Biden je objavio video-klip u trajanju od 30 sekundi uz tvit: "Skoro 100.000 Amerikanaca je umrlo. Desetine miliona je bez posla".

Na snimku su montirane scene na kojima se vidi kako Trump igra golf i scene iz bolnica, pacijenata oboljelih od Kovida-19 i zdravstvenih radnika.

"Broj umrlih i dalje raste. Predsjednik igra golf", napisao je Biden.den kritikovao je aktuelnog šefa Bijele kuće Donalda Trumpa zato što igra golf dok u zemlji raste broj smrtnih slučajeva od korona virusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...