OVO NIJE DOBRO: Dvoje mrtvih i pet novih slučajeva zaraze koronavirusom u Republici Srpskoj, oboljeli su iz ovih pet gradova…

U Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Univerzitetskom kliničkom centru RS-a u posljednja 24 sata testirana su 194 laboratorijska uzorka.

  • Hronika

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Novi koronavirus (SARS-CoV-2) potvrđen je kod pet osoba.

Riječ je o jednoj muškoj osobi koja je srednje životne dobi i četiri ženske osobe, od kojih su tri srednje i jedna starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, po jedna osoba je iz Banje Luke, Teslića, Ribnika, Kotor-Varoši i Prnjavora.

Dvije osobe su imale kontakt sa prethodno potvrđenim slučajevima, dok ostale nisu mogle da navedu jasnu epidemiološku vezu. Dvije osobe su hospitalizirane, dok će ostale biti u izolaciji u skladu s definisanim procedurama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...