HRVATSKI PJEVAČ PRED IZBORE DOBIO POJAČANJE: Procurila fotografija na kojoj su Miroslav Škoro i bivši premijer Hrvatske, a u sredini je...

Ova fotografija pokrenula je nagađanja da će se Škori u izbornoj utrci za parlamentarne izbore pridružiti i bivši premijer Hrvatske.

  • Regija

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Stjepo Bartulica, hrvatski povratnik iz SAD-a i konzervativac, objavio je jučer na svom Facebooku fotografiju s Miroslavom Škorom i hrvatskim premijerom s najkraćim stažem Tihomirom Oreškovićem.

"Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned", napisao je uz fotografiju Bartulica, koji je bio savjetnik za vanjsku politiku bivšeg premijera Hrvatske Tihomira Oreškovića te bivšeg predsjednika Hrvatske Ive Josipovića. Široj javnosti poznat je kao pobornik konzervativnih desničarskih inicijativa, poput Hoda za život.

Ova fotografija pokrenula je nagađanja da će se Škori u izbornoj utrci za parlamentarne izbore pridružiti i bivši premijer te zemlje, koji je tu poziciju 2016. godine napustio nakon osam mjeseci, kad je 125 zastupnika glasalo za njegov opoziv.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...