NASTAVLJA SE VERBALNI RAT: Jandroković brutalno napao Raspudića, Mostarca optužio da je agitator…

Bivši predsjednik Sabora i potpredsjednik HDZ-a Hrvatske Gordan Jandroković odgovarao je na pitanja novinara koja se tiču njegove komunikacije s Ninom Raspudićem

  • Regija

  • 26. Maj 2020  

  • 0

„Više godina gospodin Raspudić predstavlja se hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator, kolumnist koristeći čak i javnu televiziju za iznošenje svojih stavova i pritom se lažno predstavlja da je nezavisni komentator. Sad se utvrdilo da on nije nezavisni komentator, nego politički agitator Mosta“, rekao je Gordan Jandroković, javlja N1.

Dodao je da se pokazalo da sve što je Raspudić napisao u proteklih pet godina nisu njegovi stavovi, koje iznosi kao objektivne i svoje, nego da se radi o riječima napisanim s ciljem difamacije njega te manipulacija i neistina, "koje su često iznošene na gnjusan način".

„Sad se pokazalo da ide u političku arenu, i prvo što čini - proziva baš mene. Iznenadio sam se na početku, ali kad sam vidio cijelu agendu, da to traje godinama, postavlja se pitanje njegove profesionalnosti i moralnosti“, rekao je Jandroković koji je na novinarski upit, je li otišao predaleko spominjući intimne i obiteljski stvari, odgovorio je kako on „ne zadire ni u čije intimne odnose“.

„Kad dovodite u pitanje nečiji život, a ja nisam farizej, nisam licemjer, ja svoj politički život mogu isto tako obraniti u svom privatnom životu, a mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo u svom privatnom životu“, rekao je Jandroković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...