REKLA JE DA NEĆE IZAĆI ŽIVA: Cijela porodica je oboljela, za Smiljinu smrt saznali tek drugi dan

Dodaje da je on, kao i jedan od dvojice sinova bio pozitivan na korona virus i da su bili hospitalizovani u vranjskoj bolnici

  • Regija

  • 26. Maj 2020  

  • 0

Korona je odnijela još jedan život u Srbiji. Zoran Đorđević, suprug Smilje Đorđević koja je u petak u 19 sati preminula u Kliničkom centru u Nišu od posljedica Covid-19, kaže da se sa suprugom posljednji put čuo putem Viber video poziva u srijedu, piše Direktno.rs.

Tada mu je rekla da joj je loše i da misli da neće živa izaći iz bolnice. Nažalost, njene crne slutnje su se ostvarile.

"Zatim su me u subotu ujutro između 6 i 7 sati pozvali i rekli da je u petak u 19 sati preminula. Morao sam odmah da dođem i preuzmem tijelo, tako mi je rečeno. Bio je tu i neki policajac. Još nismo dobili otpusnu listu i ne znam šta će pisati na njoj", kazao je Smiljin suprug Zoran.

Dodaje da je on, kao i jedan od dvojice sinova bio pozitivan na korona virus i da su bili hospitalizovani u vranjskoj bolnici, a supruga koja je prije šest godina operisala rak grlića materice, prebačena je za Niš.

"Mi smo izašli iz bolnice poslije šest dana. Ona je odmah prebačena za Niš. Ja sam pozitivan na koronu, kao i sin i dva unučeta, a nju su testirali 18. maja i test je bio negativan", dodaje Zoran.

On dodaje da je Smilja radila u preduzeću "Deni stil" i da je samo nekoliko dana bila na poslu, odnosno vratila se.

Zatim su počeli da osjećaju tegobe, dobili temperaturu, a ona je prestala da ide na posao. Tako je sve krenulo.

Ubrzo nakon toga prebačena je u Niš, a on i sin u vranjsku bolnicu.

U petak je objavljeno da nema ni jednog smrtnog slučaja u Srbiji zbog korone virusa, pa je Smiljin slučaj ubrzo pobudio sumnju u tačnost podataka koji se plasiraju od zvaničnih institucija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...