S ONE STRANE KLIME: Iz Ministarstva zdravstva FBiH odgovorili na pitanje da li na širenje koronavirusa mogu utjecati rashladni uređaji...

Samo oprezno i ne palite je ako baš ne morate.

  • Jeste li znali

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 0

Stručni savjetnik za odnose s javnošću Federalnog ministarstva zdravstva Zlatan Peršić na današnjoj pres-konferenciji odgovorio je i na pitanje da li upotreba klima-uređaja može doprinijeti širenju koronavirusa.

„Upotreba klima-uređaja može uzrokovati respiratorne probleme pa tako može i širenje Covida-19. Rizik je veći što je prostor manji i gdje je više ljudi“, kazao je Peršić.

(SB/NAP) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...