RADONČIĆ SE SINOĆ ZAHVALIO, A DANAS NA N1 ZAPRIJETIO "SLOBODNOJ BOSNI": "Njima će se baviti sigurnosne službe"

Danas je ministar sigurnosti BiH gostovao u emisiji "Dan uživo".

  • Politika

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 2

Nakon što je sinoć na svom Facebook profilu zahvalio "Slobodnoj Bosni", na tekstu o medicinskoj opremi koju uz sebe imaju njegovi tjelohranitelji, Fahrudin Radončić, ministar sigurnosti BiH, i danas je opet govorio o nama. Samo što ime nije spominjao.

Gostovao je u "Danu uživo" na N1, a na pitanje podosadnog starmalog novinara i voditelja Zvonka Komšića je li tačno ono što su pisali neki portali - a pisala je samo "Slobodna Bosna", ostali su prenosili - i zašto nekome treba da se bavi tim, Radončić je odgovorio kako je neposredno prije emisije vidio novi tekst na našem portalu, u kojem se otkriva lokacija njegove kuće i da će se tim baviti sigurnosne službe.

Samo što nije otkrio hoće li se on direktno baviti "Slobodnom Bosnom".    

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...