PROGNOZA VREMENA: Vjerovatno ćete i dalje ostati u izolaciji, jer vas danas očekuju kiša i hladnoća

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 27. Maj 2020  27. Maj 2020

  • 0

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, povećanje oblačnosti s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine se najprije očekuju u sjevernim područjima, a razvojem oblačnosti i u centralnim djelovima. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. Tokom dana, na momente i jak. U Hercegovini umjerena do pojačana bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20, na jugu zemlje do 22 stepena.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka oko 7, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...