RASPUDIĆ IZVRIJEĐAO TRUDNICE PA SE POSIPA PEPELOM: "Pogrešno su mi stavili u usta"

Nino Rapudić tokom gostovanja u "Nedjeljom u 2" mnoge je naljutio, a prije svega iz takta je izbacio trudnice zbog rečenice da mediji objavljuju fotografije njegove donedavno "trudne i okrugle" supruge, a sad kaže kako je njegova izjava "pogrešno stavljena u usta".

  • Regija

  • 27. Maj 2020  27. Maj 2020

  • 1

Raspudić je za RTL Direkt objasnio tu svoju izjavu. "U kontekstu svega toga sam rekao kako se kandidaturu moje supruge Marije Selak-Raspudić ilustrira fotografijom u osmom mjesecu trudnoće, a onda su mi pogrešno stavili u usta da ja smatram da su trudnice ružne i da je to neprimjereno. Ne, trudnica ne može biti debela, jer je trudnoća posebno stanje i sve trudnice su lijepe. Ali, nitko nije ni pogledao kako izgleda ta fotografija koju mediji stavljaju uz njenu kandidaturu. Sad mi recite, je li primjereno da paparazzo lovi u kadar međunožje trudnice u visokoj trudnoći koja je sjela da predahne na jedini način na koji je mogla i tipka po mobitelu?", rekao je Raspudić.

"Imamo tu debelu, okruglu Mariju koja još tipka na mobitel na toj slici", žalio se Nino Raspudić u nedjelju Stankoviću, a reakcije nije trebalo dugo čekati. Prva se javila Maja Sever, koja je objavila svoju trudničku fotografiju. "Dragi Nino, ovo sam ti ja trudna sedam-osam mjeseci. Prezgooodnaaaa. Kao i uvijek. Pošalji i ti Nineku fotku. PS za one koji nisu gledali Nu2, Nino Raspudić se požalio da mu objavljuju loše fotke pa je u tom kontekstu spomenuo i da objavljuju i sliku njegove žene u osmom mjesecu trudnoće", napisala je ona, a društvene mreže uskoro su preplavile fotografije trudnica.

Javile su se tako, između ostalih, Ivana Ninčević-Lesandrić, direktorica HDLU-a Ivana Andabaka, ali i mnoge druge žene s istom porukom - žensko tijelo uvijek je lijepo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...