BEOGRADSKI PJEVAČ U OČAJU: "Prijete mi ubistvom"

Đorđe David progovorio je o prijetnjama koje dobija nakon oporavka od koronavirusa...

  • Estrada

  • 27. Maj 2020  27. Maj 2020

  • 0

Kako navodi, stizale su mu brojne poruke odvratnog sadržaja, a pošiljaoci nisu štedjeli ni njegovu maloljetnu kćerku

"Skotovi koji tvrde da sam folirao bolest, da sam dobio dobre pare za to... Mrze me iz meni nepoznatih razloga. Nikad nikome nisam zlo naneo, iako mi žele da umrem, da me prebiju kada me sretnu na ulici. Prete mi da će me ubiti, da mi siluju moju maloletnu kćerku… Uprkos tome, ja im želim sve najbolje u životu i da im niko nikad na njihovim društvenim mrežama ne šalje takve poruke i da im se nikad ne desi u zdravstvenom smislu ono što se desilo meni, zato što bi oni definitivno psihički pukli i otišli u vražju mater", ispričao je on i zbog svega se obratio i policiji za pomoć.

"U principu, za sebe se ne plašim, jer sam dovoljno spreman da mogu da se suprotstavim dvojici ili trojici u datom trenutku. Međutim, moje dete je ipak centar sveta i moje dete je nešto za šta bih bio sperman da ubijem, ali bez razmišljanja i mrtav hladan da se prijavim u policiju da sam ubio idiota koji mi je oštetio dete. Ne dao mu Bog, naravno", istakao je za srbijanske medije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...