‘SVI MISLE DA SMO SESTRE’: Majka (43) i kći (19) izgledaju kao vršnjakinje; možete li pogoditi koja je koja?

Iako su Joleen (43) i Meilani (19) majka i kći, većina prolaznika misli da su sestre. Rijetko ko bi povjerovao da su između njih 23 godine razlike.

  • Show

  • 28. Maj 2020  

  • 0

 

Samohrana majka Joleen otkrila je čemu duguje tajnu svog mladolikog izgleda.

“Uvijek sam živjela zdravo i aktivno. Rijetko pijem alkohol, dosta se odmaram te imam zdravu i uravnoteženu prehranu”, objasnila je i dodala da se puno posvećuje njezi kože o kojoj se počela brinuti još kao 12-godišnjakinja kada je krišom nanosila mamine kreme.

Ipak, 43-godišnja majka tvrdi da dio njene mladolikosti leži i u opuštenosti.

“Pragmatična sam, pokušavam ne brinuti o prošlosti i očekivati buduće brige”, kaže ona.

Joleen i Meilani gotovo sve rade zajedno – putuju, vježbaju, a 19-godišnjakinja tvrdi da joj ne smeta kada stranci misle da joj je majka sestra.

No, uprkos mladolikom izgledu 43-godišnja majka ne tulumari s kćerkom, već radije uživa u šalici čaja uz dobar film.

Majka i kći postale su popularne na Instagramu gdje rijetko ko može razaznati ko je ko.

“Jeste li blizanke?”, “Wow, izgledaš fenomenalno, poput supermame”, “Ok, neka mi neko kaže ko je ovdje majka, a ko kći”, samo su neki od komentara ispod njihovih fotki.

U slučaju da ih i vi ne razaznajete, 43-godišnja Joleen ima tamniju kosu.

alt

alt

alt

alt

alt

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...