NEVJEROVATNO, ALI ISTINITO: Evo na šta je sve Neymar spreman kako bi se vratio u Barcelonu…

Neymar je u ljeto 2017. godine stigao u PSG iz Barcelone za rekordna 222 miliona eura, ali se, očito, pokajao zbog toga. Prošlog ljeta pokušao je na sve načine da se vrati u katalonski klub, ali mu to nije uspjelo.

  • Sport

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Iako je jasno da će situacija u vezi sa pandemijom itekako zadati udarac klubovima u ljetnom prijelaznom roku, Neymar, očito, još ne odustaje od želje da se vrati na Camp Nou.

"Le Parisien" je objavio da je Brazilac došao u novi sukob s čelnicima PSG-a te da, jednostavno, pokušava na sve načine da im pokaže da mu je cilj da ponovo zaigra u dresu Barcelone.

Neymar je, naime, jedini igrač francuskog kluba koji je odbio da mu se plata smanji za 70 posto. Francuski mediji pišu da se na taj način ponovo suprotstavio čelnicima kluba i, jednostavno, pokušava ih nagovoriti da prihvate ponudu Barcelone.

Jasno je da PSG i Barcelona nisu u dobrim odnosima i to je glavni razlog zbog čega Parižani svim silama odbijaju pustiti Neymara u Barcu iako je svima jasno da on nije baš sretan u francuskom klubu.

No, navijačima PSG-a itekako je zasmetalo što je Neymar odbio smanjenje plate kako bi pomogao klubu, jer je jasno da mu novca baš i ne fali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...