PADAJU, JEDNA PO JEDNA: Tijana Ajfon nije jedina starleta koja je uhapšena, dugačak je spisak srbijanskih dama lakog morala…

Atraktivne djevojke nedefiniranog zanimanja, s brojnim poznanstvima s opasnim momcima i ljudima kriminalnog miljea, sve su češća pojava u Srbiji.

  • Estrada

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Soraja Vučelić dovodi se u blisku vezu i s Kotorankom Željkom Rolović, čuvenom Madam Željkom, uhapšenom zbog sumnji za posredovanje u prostituciji, što je optužena i sama priznala. Zajedničke fotografije otkrile su da su Madam Željka i Soraja bliske prijateljice i da su obje blisko povezane s osobama kriminalne pozadine. Vučelić se našla i u centru istrage nakon ubistva Baranina Armina Muse Osmanagića.

Kobnog dana, Soraja je sjedila u Osmanagićevom kafiću "Sevoja", i to za njegovim stolom. Navodno je trebalo da od Osmanagića uzme Masserarti za potrebe snimanja svog spota. Nedugo poslije njenog odlaska, Osmanagić je ubijen.

Starletu su, na zahtjev barske policije, o tom slučaju, tačnije o njenim saznanjima o likvidaciji, saslušali inspektori beogradske Policijske uprave.

Krajem 2015. godine bila je uhapšena i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Ovo nije bilo prvi put da je privođena, a u zatvoru u Požarevcu, umjesto pet, provela je dva dana, piše „Blic“.

Pred sudijom se branila da nema nikakve veze s onim zbog čega je privedene i izjavila je:

- Nemojte, sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama - tvrdila je Milica. Tom prilikom je oštro negirala da je ikada uzela novac za odnose, tvrdeći da nije spavala sa sportistima, pjevačima i glumcima.

Ema Lapin, koja se nekada zvala Emilija Velković, ali je zbog estradne karijere odlučila da sebi da, kako je objasnila, zvučnije ime, nalazi se na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od četiri godine, jer je policija 2017. u njenom stanu pronašla veću količinu marihuane. U stanu Lapin tada je pronađena droga spakovana u 23 paketa i jednu kesu, a policija je pronašla i elektronsku vagu.

Ona je nakon hapšenja tvrdila da droga nije njena i da joj je sve namješteno. Međutim, poslije mjesec dana u pritvoru, pjevačica je, ipak, odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se s tužilaštvom.

Veoma rizičnim švercom droge „proslavila“ se i Nina Prlja (27), beogradska starleta, koja je uhapšena 2016. godine u Dubaiju zbog pokušaja šverca kokaina u Ujedinjene Arapske Emirate.

Pored nje, uhapšeni su i drugi članovi kriminalne grupe na čelu s Ivanom Radovićem Kokijem - Jasmina Petrović, Nikša Kokanović, Boris Ristić, Đorđe Petronić, Jovana Lazić i Tomislav Živković.

Posljednja na spisku je Tijana Ajfon, koja je uhapšena kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da prijeđe granicu preko rijeke Drine, i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na zabavu. Starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...