HOROR PRIČA IZ AMERIKE: Godinama držala tijelo bake u zamrzivaču; Razlog je nevjerovatan (VIDEO)

Žena iz Pensilvanije uhapšena je jer je čak 15 godina čuvala tijelo preminule bake u zamrzivaču kako bi mogla da uzima njene čekove od socijalnog osiguranja, prenosi "Daily mail".

  • Društvo

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Sve se otkrilo kada su dvije žene, zainteresovane da kupe kuću, unutra pronašle tijelo preminule Glenore Reckford Delahay prošlog februara.

Policija je istraživala više od godinu dana i otkrila da je Delahay preminula u martu 2004. godine u 97. godini, ali kada ju je Cynthia Carolyn Black (61) pronašla mrtvu, stavila je njeno tijelo u zamrzivač u podrumu, kako bi mogla da uzima njen novac.

Za sada nije poznato koliko novca je sakupila prevarom, ali 186.000 dolara isplaćeno je Delahay od 2001. do 2010. godine.

Black, koja je živjela sa bakom prije nego što je umrla, navodno je tijelo preselila 2007. godine, a novac iskoristila za plaćanje hipoteke.

Tijelo bake čuvala je na starom imanju, ali kada su potencijalni kupci počeli da ga razgledaju, naišli su na ljudske ostatke u zamrzivaču, prenosi "Telegraf.rs".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...