JOŠ DETALJA O ORGIJAMA KOD BIJELJINE: Pao i skeledžija koji je Tijanu Ajfon prevezao preko granice

– Tijana Ajfon za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć 500 eura, ali kada ide van granica zemlje njena tarifa iznosi 700 eura plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 eura za jednu nedjelju, ali zahtjeva luksuzni smještaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona – priča izvor upućen u njen cjenovnik.

  • Hronika

  • 29. Maj 2020  

  • 0

Milisav Tomić iz Bijeljine, koji je uhapšen u policijskoj akciji „Kristal“ sa starletom Tijanom Ajfon, bio je organizator kokainske žurke i orgija u luksuznoj vikendici u Suvom Polju kod Bijeljini, saznaje Srpskainfo.

Naš izvor upućen u ovu istragu otkriva da se svakim trenutkom otkriva sve više informacija o ovom slučaju, a o kojem piše cijeli region.

-Milisav je bio zadužen za organizaciju žurke. Između ostalog, on je pronašao i iznajmio vikendicu, pozvao većinu gostiju i obavio i ostale stvari oko organizacije. Veliku ulogu imala je i Tijana Ajfon, koja je bila zadužena za dovođenje djevojaka – kaže naš izvor. Zbog ovog slučaja Tužilaštvu BiH su predati Dragan Ćuk, Siniša Perić, Milisav Tomić, Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, Vladan Kakuća, Željko Vujić i Slađan Šojić.

Prema našim saznanjima policija je zahtijevala od tužilaštva da se za njih predloži pritvor jer se radi o veoma teškim krivičnim djelima kao što je međunarodna prostitucija, organizovanje kriminalne grupe, te krivična djela oko oružja i droge. Da istaga u ovom slučaju nije završena pokazuje i hapšenje Šojića, koji u srijedu uveče nije bio obuhvaćen istragom.

-Šojić je bio skeledžija. On je čamcima ilegalno preko granice prevezao Tijanu Ajfon i ostale djevojke, te je zbog toga uhapšen. Nakon što je djevojke dovezao na teritoriju BiH tu nastupaju biznismen Željko Vujić i Vladan Kakuća koji su djevojke svojim automobilima prevezli do vikendice – ističe izvor iz istrage. Naš izvor otkriva da se ovdje radilo o isplaniranoj akciji i da je policija duže vremena pratila pojedine uhapšene, jer su imali informacije sa čim se bave.

-Između ostalih praćen je i Ćuk, jer je riječ o osobi sa veoma ozbiljnim kriminalnim dosijeom. Inspektori su došli do informacija da će biti organizovane orgije i kada su čuli da će biti dovedene djevojke, oni su upali u kući i uhapsili ih – pojašnjava izvor. Dodaje da je policija prilikom pretresa kod Ćuka pronašla pancir i neutvrđenu količinu evra, a pancir je pronađen i kod Vladana Kakuća.

altPrilikom pretresa Siniše Perića nađen je startni pištolj, okvir i 40 metaka.

-Kada su vidjeli da policija ulazi u vikendicu većina gostiju je od sebe odbacili drogu i oružje, te policija sada provjerava ko su vlasnici ostalog naoružanja koje je pronađena, kao i droge – ističe naš izvor.

alt

Kao što smo ranije objavili, većina uhapšenih su veoma poznati kriminalci sa debelim policijskim dosijeima, a neki od njih su poznati i policijama u regionu. Tu prije svega iskaču imena pomenutog Ćuka, sarajevskog žestokog momka Elvisa Hodžića, Vladana Kakuće i drugih. Dosta pažnje u regionu izazvalo je i ime Slavka Vinčića koji je takođe zatečen na žurci kod Tijane Ajfon, a koji je svjetski poznat fudbalski sudija sa veoma dobrom karijerom.

On je najpoznatiji slovenački sudija i nedavno je sudio tri utakmice Lige šampiona i to Liverpulu, Mančester junajtedu i Ajaksu. Nakon što je saslušan u policiji on je pušten na slobodu i odmah je otišao za Sloveniju gdje je dao izjave za lakalne medije. Rekao je da je bio na sastanku sa poslovnim partnerima i da su ga pozvali na ranč. U izjavi je naveo da nije poznavao većinu ljudi koji su bili na toj žurci i da je tako rekao policiji, pa su ga zbog toga pustili na slobodu.

Cjenovnik usluga

Od izvora bliskih Tijani Ajfon, saznaje se da ona za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500 evra i to je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica Srbije, da li u sramnoj akciji učestvuje više djevojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni “zahtjevni”.

– Tijana Ajfon za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć 500 eura, ali kada ide van granica zemlje njena tarifa iznosi 700 eura plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 eura za jednu nedjelju, ali zahtjeva luksuzni smještaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona – priča izvor upućen u njen cjenovnik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...