SALIHAMIDŽIĆ GA VRATIO U BARCELONU, A ONI MU POKAZALI IZLAZNA VRATA: Teški dani za brazilskog napadača, klub na njega više ne računa, postao je najskuplji promašaj...

Barcelona ni u sljedećoj sezoni ne računa na brazilskog veznjaka Philippea Coutinha.

  • Sport

  • 30. Maj 2020  30. Maj 2020

  • 0

Poručila je svima koji su zainteresirani da ga dovedu na jednogodišnju posudbu, da će morati platiti devet miliona eura naknade te podmiriti Coutinhovu godišnju plaću od 11 miliona eura. 

Prema britanskim medijima, Tottenham je vrlo zainteresiran za Coutinha, ali nije spreman pokriti cjelokupan iznos njegove plaće, jer bi, onda, postao najbolje plaćeni igrač u klubu i nadmašio bi najboljeg strijelca Spursa Harryja Kanea.

Coutinho je ovu sezonu proveo na posudbi u Bayernu, koji je nedavno objavio da neće otkupiti njegov ugovor, za šta bi Barci trebali platiti 120 miliona eura. Coutinho je skupo koštao Barcelonu, za njegov transfer iz Liverpoola u januaru 2018. katalonski tim platio je 145 miliona eura odštete. No, brazilski nogometaš nije se uspio uklopiti i pokazao se kao najskuplji promašaj Barce.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...