KOMŠIJE TIJANE AJFON OČAJNE: "Ona je sramota za naše selo, takva bruka, zbog prostitucije da je privode..."

Vijest da je Tijana Ajfon prije tri dana uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju odjeknula je Srbijom.

  • Estrada

  • 30. Maj 2020  30. Maj 2020

  • 2

Tijana Maksimović (28), odnosno Tijana Ajfon, odavno je, naime, poznata u krugovima takozvane turbo prostitucije, a kako se već pisalo, djevojke koje su s njom privedene u akciji “Kristal”, vodila je na masovne orgije sa 26 muškaraca.

Snimak kako Tijanu s lisicama uvode u policijsku stanicu odjeknuo je društvenim mrežama, uslijedili su pogrdni nadimci za starletu, a isplivala je i fotografija iz stanice. Ajfonka je zbog sramote i prostitucije dospjela u žižu medijske pažnje, a "Blic" je pokušao da stup u kontakt s njenom majkom, koja je po zanimanju vaspitačica.

Ekipa "Blica" pozvala je komšije u Tijaninom rodnom selu Popinci kako bi dobili broj njenog kućnog telefona, a oni su u dahu poručili: “Naravno da sam čula da je uhapšena, za to je čulo cijelo selo.”

“Takva bruka, zbog prostitucije da je privode, a roditelji joj od sramote ne progovaraju. Majka joj fina žena, a ona se prodaje za silne pare. Sramota! Mi radimo za 1.000 dinara, a ona bi sto puta više, pa ne ide, ne može tako da se zaradi. Gdje je tu čast, moral i vaspitanje, misli li na porodicu? Ona je sramota za naše selo”, izjavili su oni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...