POLICIJA OMELA DOBRU ZARADU: Ovu cifru su Tijana Ajfon i drugarice tražile za SEKS u noći hapšenja

Tijana je pokušala da sa preostalim djevojkama pobjegne u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici.

  • Hronika

  • 30. Maj 2020  30. Maj 2020

  • 1

Srbijanska rijaliti-zvijezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, koja je u srijedu u Bijeljini uhapšena posle bahanalija sa 23 kriminalca, kako pišu mediji, trebalo je da zaradi 8.000 eura za dvije noći sa još tri djevojke, ali ih je policija raskrinkala.

Tijana je pokušala sa preostalim djevojkama da pobjegne u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika.

Kako navodi "Telegraf", Tijana Ajfon imala je dogovorenu cijenu pa je za grupne intimne odnose trebalo da uzmu pozamašnu svotu novca, koju je policija tokom istrage zaplijenila.

"Tijana je sa tri drugarice za intimne odnose trebalo da dobije 8.000 eura. Ona zna te momke odranije i ona je i ugovarala dolazak. Momci su birali koje devojke Tijana da povede sa sobom i nakon toga su odredili sumu. Naravno, Ajfonka je pregovarač i ona je za njih četiri za dva dana tražila 8.000 eura, što bi sigurno i dobila, jer joj nije prvi put, samo da ih policija nije prekinula", kaže dobro obaviješteni izvor za spomenuti list.

Inače, u akciji “Kristal” Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 eura u različitim valutama.

Tijana Ajfon je u velikoj policijskoj akciji “Kristal” uhapšena u čamcu sa još tri drugarice. Riječ je o S. P. (32) iz Beograda, J. D. (27) iz Mladenovca te o malo poznatijoj Sofiji Gačić (27) iz Beograda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...