RAMIĆ NEMA DILEMU U SLUČAJU "NOVALIĆ": "Imamo sve elemente montiranog procesa" (VIDEO)

Edin Ramić, potpredsjednik SDA i ministar za izbjegla i raseljene osobe Federacije BiH gostovao je u emisiji Dan uživo gdje je govorio o aktuelnim političkim prilikama, uz osvrt na "aferu Respiratori".

  • Politika

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 1

"Većinu informacija smo i mi dobili iz medija. Informacije o Srebrenoj malini smo pročitali u medijima", kazao je između ostalog Ramić o spomenutoj aferi.

Kaže da je fokus već otišao od suštinskih pitanja koja su bitna u cijeloj priči, a to su:

"Bitno je ko mu je dozvolio da naruči respiratore i da li je to isporučio. To su po meni bitne stvari. Kada je u pitanju premijer Novalić, imamo sve elemente montiranog procesa".

Da li je SDA saopćenjem pokušala izvršiti pritisak na Tužilaštvo?

"Nema to veze sa pritiskom, nego sa utvrđivanjem činjenica. Niko ovdje nema namjeru da amnestira bilo koga".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...