STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA NA MAGISTRALI: U direktnom sudaru Peugeota i Passata povijeđene četiri osobe…

Policija je obavila uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

  • Hronika

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 0

Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla - Doboj u mjestu Donja Orahovica, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć u 22.10 sati, učestvovali su automobili Peugeot 307, kojim je upravljao muškarac N. S. (54), i Passat, za čijim je volanom bio E. I. (62), obojica iz Gračanice.

Teško su povrijeđeni vozači automobila te saputnik u Passatu M. M. (56) i zadržani su na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, dok je suvozač u Passatu O. H. (52), nakon što mu je ukazana ljekarske pomoći u Općoj bolnici Gračanica, otpušten na kućno liječenje.

Saobraćaj na ovoj dionici bio je obustavljen do pola sata poslije ponoći i odvijao se alternativnim pravcima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...