STRAVIČAN ZLOČIN U SURDULICI: Ovo su žrtve ljubomornog ljubavnika

Stanovnici ovog naselja i danas su bili u šoku zbog onoga što se u ponedjeljak odigralo.

  • Regija

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 0

U naselju Čardačište u Surdulici u ponedjeljak se oko 14 sati odigrao jeziv zločin. Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je Safeta Sinanovića (52) i njegovu suprugu Elezu Sinanović (42), a zatim presudio sebi.

Nesretnog čovjeka usmrtio je tako što ga je udario automobilom Opel Zafira, ženi je nožem prerezao vrat da bi zatim tim istim nožem nanio sebi smrtonosne povrede po vratu, pišu "Novosti".

Stanovnici ovog naselja i danas su bili u šoku zbog onoga što se u ponedjeljak odigralo.

Kako su rekli reporterki "Novosti", Dragoljub i Eleza su, najvjerovatnije, bili u ljubavnoj vezi, a kao jedan od motiva spominje se mogućnost da je ona prekinula tu vezu, zbog čega je ljubavnik odlučio da svima presudi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...