SRBIJA U ELEMENTU: Svađa glumca i reditelja na Twitteru, spominjan i Legija...

Trifunović je objavio Kovačevićev status iz oktobra 2018., poredeći ga s jučerašnjim, od kojeg je počela rasprava.

  • Kultura

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 0

Lider PSG-a i srbijanski glumac Sergej Trifunović polemisao je sinoć na Twitteru s rediteljem Sinišom Kovačevićem nakon što se prvi oglasio povodom incidenta od prije dva dana, kada je u Beogradu jedan prolaznik nasrnuo na Trifunovića.

“Znajući Sergeja, on, kad je frka, obično plače, izvinjava se ili beži. Osim kad je sa Panom ili Legijom. Mnogo mi se juče kočoperio. To navodi na zaključak da je odlučio da se malo bavi režijom. Kod glumaca u njegovim godima to nije retka pojava. Em glavnjak, em svi pišu o tebi”, napisao je reditelj na Twitteru.

Na to je Trifunović odgovorio: “Siniša dragi... nisi ovako pisao kada mi je Lončar poslao UKP u fondaciju. Ali ću pretpostaviti da ti je neko nepismen i maliciozan hakovao tviter nalog.”

Tu njihova podbadanja nisu prestala.

“Serjoža mili. Tada tvoji saradnici nisu pisali da ti moja stranka crta metu na čelu i stoji iza pokušaja atentata na tebe”, poručio je reditelj.

Trifunović je objavio Kovačevićev status iz oktobra 2018., poredeći ga s jučerašnjim, od kojeg je počela rasprava.

“Da li možeš, Siniša, da mi objasniš momenat u kome sam od 'Hrabriše', postao onaj 'koji plače, izvinjava se i bježi?' Pitam zbog karike u ličnom razvoju, a siguran sam da je intelektualna gromada takvog kova, u stanju da mi da odgovor na pitanje. Hvala.”

Kovačević mu je odgovorio: “Sad tek videh ovu uporednu analizu. Naravno da intelektualna gromada može da objasni moralnom glečeru sve što ga zanima, ali ne u 280 karaktera. Uključujući i malo podsećanje na izuzetke u jednačenju suglasnika po zvučnosti. PoDseti me, na primer. Tu sam uvek za tebe. Evo, dao sam reč.”

(SB/CdM/B92) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...