ČOVID-19 POPUŠTA: "HDZ BiH pozdravlja..."

"...dogovor o raspodjeli sredstava MMF-a."

  • Politika

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 0

Hrvatska demokratska zajednica BiH pozdravlja donošenje dogovora o raspodjeli sredstava Međunarodnog monetarnog fonda za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa, prenosi N1.

"Donošenje odluke o raspodjeli dodijeljenih financijskih sredstava na razini Vijeća ministara BiH pomoći će oporavak bh. društva od novonastalih socio-ekonomskih izazova te osigurati prijeko nužnu stabilnost za žitelje i Bosnu i Hercegovinu.

Današnji dogovor pokazatelj je nužnosti poštivanja prethodno usuglašenih dogovora te važnosti dijaloga koji okuplja legitimne predstavnike svih konstitutivnih naroda, kao i sudjelovanje svih razina vlasti u mjerama oporavka i očuvanja bh. društva", navodi se u saopćenju HDZ-a BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...