URNEBESNA TEORIJA LIDERA IZ CRNE GORE: "Cilj Đukanovića je da Crnogorci postanu katolici"

Namjera vladajućeg DPS-a Mila Ðukanovića da eliminiše pravoslavlje i osnuje novu crkvu, što je nezabilježen slučaj u Evropi, ima za cilj da Crnogorci postanu katolici, izjavio je danas u parlamentu jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

  • Regija

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 1

"Vi ste prva partija u Evropi poslije pada Berlinskog zida koja hoće da osniva crkvu. I predsjednik DPS-a čak daje i elemente te crkve. Iz toga zaključujemo da to neće biti pravoslavna crkva i da je jedan od ciljeva tog plana da Crnogorci postanu katolici", rekao je Medojević.

On je rekao da namjeru Ðukanovića, "ateiste i komuniste", da pravi crkvu, DF doživljava kao namjeru da se eliminiše pravoslavlje iz Crne Gore.

Medojević je rekao i da je Ðukanović finansirao političku kampanju Hillary Clinton s najmanje dva miliona dolara.

"Ja u potpunosti podržavam politiku Donalda Trumpa koji je danas s Biblijom poručio satanistima i antihristima da će on, kao predsjednik SAD-a, odbraniti hrišćanstvo", naveo je Medojević.

(Tanjug/SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...