"PONAŠA SE KAO ZOMBI": Zvijezda PSG-a se osjeća sve lošije, supruga zabrinuta

Angel di Maria teško je podnio izolaciju tijekom pandemije koronavirusa.

  • Sport

  • 02. Jun. 2020  

  • 0

Argentinski nogometaš PSG-a za razliku od ostalih Južnoamerikanaca nije se vratio u domovinu, već je ostao u Parizu i bio zatvoren u kući od marta. Francuski list Le Parisien piše da ga je mučila nesanica, da je počeo psihički patiti, postao anksiozan, da teško podnosi stres, da je sve depresivniji...

Takve navode, tvrdi isti list, potvrdila je i njegova supruga Jorgelina Cardoso koja je rekla da se slavni nogometaš u njihova četiri zida ponaša kao zombi. 

Ona se nadala da će se njen suprug uskoro vratiti nogometu, ali sezona je u Francuskoj prekinuta pa će PSG odigrati još samo utakmice u Ligi prvaka. Povratak treninzima francuskog prvaka trebao bi se dogoditi 22. ljuna. 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...