SLAVNI PJEVAČ IZNENADIO SVE: Prvi put javno progovorio o braku s Nicole Kidman, otkrio je veliku tajnu…

Iako rijetko govori o svom privatnom životu, pjevač Keith Urban u novom intervjuu je otkrio da je njegova supruga jako uticala na njegovu muziku

  • Show

  • 03. Jun. 2020  

  • 0

Pjevač Keith Urban i glumica Nicole Kidman već su 14 godina u braku te rijetko kada govore o privatnom životu. Ipak, mnogi im zavide na njihovoj sreći jer su rijetki od holivudskih parova koji se može pohvaliti dugim brakom.

Country pjevač je tokom intervjua za Apple Music otkrio nekoliko „tajni“ njihovog braka i koliko je Nicole uticala na njegovu muziku tokom godina.

"Ona ima odličan muzički ukus. Kao, ne zna ko pjeva, niti koji je žanr pjesma, jednostavno je obožava. Samo joj je to važno. Od nje sam naučio kako biti neustrašiv u umjetnosti i ići za onim što želim, bez previše preispitivanja", objasnio je Urban te dodao:

"Sve što ona kaže je 'Oh, ovo me zanima, idem tamo'. Nikada se ne pita može li nešto učiniti. Njezina strast jako je uticala na moju muziku u posljednjih pet do šest godina".

Njoj je to drugi brak

Urban i Kidman upoznali su se još 2005. godine na jednom događaju, kada je on nastupao, a glumica nije mogla skinuti oči s njega. "Tada smo se upoznali i četiri mjeseca kasnije me nazvao", rekla je Kidman 2013. u showu Ellen DeGeneres.

Godinu dana kasnije su se i vjenčali, odnosno pet godina nakon što se Kidman razvela od glumca Toma Cruisea, a Urbanu je to bio prvi brak. Imaju dvije kćeri, 11-godišnju Sunday i devetogodišnju Faith. Glumica iz braka s Cruiseom ima još dvoje djece, 25-godišnjeg sina Connora i 27-godišnju kći Isabellu.

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...