TEGELTIJA ZAPOŠLJAVA DOUŠNIKA U VIJEĆU MINISTARA BiH: Potrebna diploma ekonomskog fakulteta i godinu dana staža u struci, a poznat je i iznos plate

Za ovaj posao neophodna je diploma ekonomskog fakulteta, godina radnog iskustva u struci, položen stručni upravni ispit i poznavanje rada na računaru.

  • Politika

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 1

Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine, u ime Obavještajno-sigurnosno-savjetodavne službe pri Uredu predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Zorana Tegeltije, raspisala je javni oglas za popunjavanje radnog mjesta stručnog saradnika za materijalno-finansijske poslove.

U opisu poslova i radnih zadataka navodi se da treba proučavati i davati mišlјenje na nacrt budžeta i izvještaje Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine (OSA BiH) te davati mišlјenje o potrošnji finansijskih sredstava za operativno-tehničke i posebne namjene.

U oglasu se navodi da se radi o potrošnji za plaćanje informanata (doušnik koji daje opće informacije) i druge operativne namjene.

Stručni saradnik, također, proučava materijalno-tehničku opremlјenost Agencije i predlaže pobolјšanja, koordinira poslove sa Ministarstvom finansija i trezora BiH o finansijskim pitanjima Agencije i Službe te obavlјa i druge poslove iz materijalno-finansijske oblasti po nalogu sekretara Obavještajno-sigurnosno-savjetodavne službe.

Za ovaj posao neophodna je diploma ekonomskog fakulteta, godina radnog iskustva u struci, položen stručni upravni ispit i poznavanje rada na računaru.

Također, u oglasu piše da će osnovna neto plata biti 998 KM.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...