TELETABISI U DOBOJU ZA 24 KM: Obrenovi ljudu počeli kupovinu... (VIDEO)

Da se glasovi na izborima kupuju to je opšte poznata činjenica i to više niko ne krije; Najbolji primjer izborne krađe i kupovine glasova je u Doboju, gdje se izbori dobijaju sa 90% glosova za jednu opciju što bi pozavidjeli i oni u Sjevernoj Koreji...

  • Mini market

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Međutim, ovih dana probijena je tišina koja je u tom gradu zavladala nakon što se Obren Petrović sa grupom iz SDS-a udružio u SNSD-u, preuzimajući vođstvo Dodikovom strankom u Doboju. 

Sve je više onih koji se suprostavljaju takvom načinu vladanja i koji pokazuju otpor tome. 

Tako se već na društvenim mrežama šire poruke s pozivima građanima da ne glasaju one koji pokušavaju da za jeftine pakete kupe glas za predstojeće lokalne izbore.

Da je počela kupovina glasova otkriva Darko Pijunović, koji tvrdi da su juče u dobojskom naselju Usora Obrenovi ljudi dijelili pakete za glas SNSD-u.

Šta taj paket sadrži, otkriva Pijunović, koji je izračunao da to sve vrijedi 24 KM.

U paketu se, priča Pijunović, nalaze ulje, tri paštete, kilo soli, mlijeko, makaroni...On poziva građane da to ne prihvataju, jer za 24 KM, koliko vrijedi taj paket, prodaju budućnost, ne samo svoju i svoje djece, nego i svih nas.

"Zar je 24 KM vrijedno jednog glasa za Obrenove teletabise", pita Petrović i dodaje da nisu oni problem nego oni koji prime paket i daju glas.

Pijunović je na društvenim mrežama pokazao, kako Obrenov šljam, tako ih zove, kupuje glasove za SNSD po Doboju i kako se suprostaviti tome.

(BN TV) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...