SADA JE ZVANIČNO: Smijenjena Lejla Rešić

Lejla Rešić, ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, smijenjena je na današnjoj sjednici Vlade, potvrđeno je za ATV iz Vlade Republike Srpske.

  • Politika

  • 04. Jun. 2020  04. Jun. 2020

  • 0

Demokratski narodni savez, čiji je kadar Rešić bila, dat će novog ministra, a ta osoba mora biti iz reda bošnjačkog naroda.

Predsjednik stranke Nenad Nešić rekao je danas za "Nezavisne" da stranka još nije odlučila ko će zamijeniti Rešić na poziciji ministra u Vladi RS-a.

Demokratski narodni savez danas će u prostorijima Glavnog odbora ove stranke u Banjoj Luci održati vanrednu sjednicu Predsjedništva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...