NEŠIĆ PRKOSI DODIKU: „Smjena Lejle Rešić je posljednja koju ćemo prihvatiti…“

Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza (DNS) jednoglasno je zaključilo da za smjenu Lejle Rešić, koja je odlično radila svoj posao u tri saziva Vlade Republike Srpske, nije postojao ni jedan razlog, saopšteno je iz ove partije.

  • Mini market

  • 04. Jun. 2020  

  • 0

Iz DNS- su također naveli da je smjena Lejle Rešić, ministra uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, posljednja smjena kadrova DNS-a koju će prihvatiti.

"Ako ćemo politiku, odnose u koaliciji i vođenje Republike Srpske svesti na osvetu, onda tu nema sreće ni za koga. Ni za Srpsku, ni za njene građane! Ako je razlog za smjenu ministra gubitak vlasti u jednom gradu, o kakvom demokratskom društvu mi uopšte govorimo? Ova odluka je izraz slabosti SNSD-a, a ne naše slabosti!", navodi se u izjavi koju je potpisao Nenad Nešić, predsjednik DNS-a.

Podsjećamo, Lejla Rešić je sa pozicije ministra uprave i lokalne samouprave smijenjena na današnjoj sjednici Vlade Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...