BIVŠA ČOVIĆEVA NOVINARKA POŠTENO SE OSRAMOTILA: Hloverka Novak Srzić pokušavala promovirati Makarsku fotografijom plaže iz Mozambika - "Da gostima pokažemo naše ljepote"

Naime, na fotografiji nije nikakva plaža koja se nalazi u Makarskoj, već luksuzni resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku.

  • Regija

  • 05. Jun. 2020  05. Jun. 2020

  • 0

Direktorica Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak Srzić, koja je nekada obnašala funkciju glavne i odgovorne urednice Hrvatske radio televizije (HRT), a potom i Čovićeve Naša TV iz Mostara, na svom je Facebook profilu objavila fotografiju plaže kako bi promovirala Makarsku. No, na fotografiji nije makarska plaža, već ona iz – Mozambika.

Kako piše Dnevnik.hr, Hloverka je, pored toga je napisala i ''Makarska rivijera'' i dodala emoji u obliku srca.

alt

Na prvu bi se dalo zaključiti da je Novak Srzić objavila fotografiju jednu od lijepih makarskih plaža, no za uživanje u ovoj plaži trebalo bi otputovati puno dalje od Makarske, tačnije do – Mozambika.

alt

Naime, na fotografiji nije nikakva plaža koja se nalazi u Makarskoj, već luksuzni resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku.

U komentarima ispod objave Novak Srzić jedna je gospođa napisala kako na ovoj makarskoj plaži još nije bila, ali rado bi ju obišla. ''I mene zanima koja je to plaža - mislila sam da Makarska rivijera ima samo šljunčane plaže'', napisala je jedna komentatorica, na što je direktorica TZ-a grada Makarske napisala neka dođe i istraži.

''Ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote'', napisala je u jednom od komentara Hloverka Novak Srzić.

Ipak, Novak Srzić je objavu na Facebooku uklonila nakon što su istu prenijeli mediji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...