DO JUČER BRAĆA: "Malo je vremena za vraćanje povjerenja u SNSD"

Iz Gradskog odbora DNS-a Prijedor danas su poručili da će imati svog kandidata za gradonačelnika grada na Sani, kao i svoju odborničku listu na lokalnim izborima.

  • Politika

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 0

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Prijedor Dragutin Rodić istaknuo je da u ovim trenutku nije moguće da se dogovori zajednički nastup sa SNSD-om na lokalnim izborima, jer je malo vremena do izbora za vraćanje povjerenja.

Prijedor je ključ za opstanak DNS-a i zato i jeste pod pritiskom, ocijenio je Rodić. 

"Naša ocjena političkih odnosa sa SNSD-om je da postoje nepremostive razlike zbog svega onog što se dešavalo u prošlih godinu i po dana. Mislim da je najpoštenije da svako sa svojim kandidatom izađe na izbore pa poslije izbora vidjeti šta dalje", izjavio je predsjednik GO-a DNS-a Prijedor, prenosi Srpskainfo.

On je zahvalio Lejli Rešić, koja je 10 godina bila ministar ispred ove stranke.

Rešić je, također, zahvalila DNS-u i Gradskom odboru iz Prijedora, koji je stao iza nje. "Moj dolazak za ministra je izazvao šok prije 10 godina, a evo, i moj odlazak s te funkcije", izjavila je ona.

Na pres-konferenciji bili su i narodni poslanici DNS-a Mirko Sovilj i Duško Ivić, koji su podsjetili da je DNS u Vladu RS unio više od 12.700 glasova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...