GORE OD SAPUNICE: 30 godina mlađi momak Neymarove mame završio u bolnici nakon...

Neymarova majka šokirala je sve kada je objavila da je u vezi sa 22-godišnjim Tiagom Ramosom, a nakon prekida, par se pomirio.

  • Show

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 0

Nadine Gonçalves, majka slavnog nogometaša Neymara, na Instagramu je u aprilu ove godine objavila fotke sa svojim 22-godišnjim dečkom Tiagom Ramosom, a iako su se mnogi šokirali njihovom vezom, to ih nije spriječilo da uživaju u romansi, piše Dnevnik.hr.

Mediji su nakon toga počeli kopati detalje iz prošlosti mladića, a navidjelo su došle mnoge tajne koje je pokušavao sakriti.

Ljubio je muškarce i žene, a jedna ga je bivša djevojka optužila za nasilje te da ju je varao sa muškarcima.

Nadine je kratko u vezi sa mladićem, ali je već imala neugodna iskustva. Tiago je spavao s Neymarovim kuharom, što je razbjesnilo nogometaševu majku te je mlađahnog dečka izbacila iz kuće.

Ubrzo nakon prekida shvatila je da ne može bez njega te su se pomirili. Sada je na pomolu novi skandal.

Susjedi su čuli veliku buku iz njihovog doma, nakon čega je stigla i hitna pomoć. "The Sun" javlja kako je Nadine Tiagu porezala ruku staklom. "U njihovom domu se dogodila nezgoda, ali svi su dobro. Nadine je pozvala hitnu pomoć zbog porezotine koju je zadobio Tiago", kratko je istaknuo glasnogovornik Neymarove majke.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...