SAZRELE PRILIKE ZA POVRATAK SDS-a: Mirko Šarović uvjeren da će imati značajnu ulogu u Bosanskom Brodu

On je na konferenciji za novinare rekao da “nagomilani problemi u lokalnoj zajednici daju šansu SDS-u”, kao i da je uvjeren da će lokalni izbori biti održani u novembru.

  • Politika

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 0

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da ova stranka ima odličnu organizaciju u Bosanskom Brodu i da je uvjeren da će u izbornoj jedinici četiri, zajedno sa partnerima, imati značajnu ulogu poslije lokalnih izbora.

Šarović je poslije sastanka Koordinacionog odbora SDS-a iz izborne jedinice četiri u Bosanskom Brodu ocijenio da su sazrele prilike za povratak SDS-a, što, prema njegovim riječima, garantuju nova imena na političkoj sceni.

On je na konferenciji za novinare rekao da “nagomilani problemi u lokalnoj zajednici daju šansu SDS-u”, kao i da je uvjeren da će lokalni izbori biti održani u novembru.

Sa potrebom osnivanja anketnog odbora za javne nabavke danas se saglasio i predsjednik SDS-a, jer smatra da je “vanredno stanje iskorišteno na trošenje na nezakonit način”.

Šarović je spomenuo i događaje u Prijedoru uz ocjenu da se poseže za mjerama, kao što su smjene u školama i drugim ustanovama, a to ne bi trebalo.

Sastanku u Bosanskom Brodu prisustvovali su i zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić te generalni sekretar stranke Zoran Latinović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...