VALJDA NEĆE BITI "PROCEDURALNA GREŠKA": Bisera Turković sutra bi trebala primiti donaciju iz...

Donaciju će ministrici Turković uručiti veleposlanik Narodne Republike Kine u BiH Ji Ping

  • Politika

  • 07. Jun. 2020  07. Jun. 2020

  • 0

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković primit će u ponedjeljak, 8. juna 2020. u 10 sati ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova BiH humanitarnu pomoć za borbu protiv pandemije COVID-19 od Narodne Republike Kine, prenosi NAP.

Ministrica Turković se nije oglašavala u vezi sa problemom nastalim sa humanitarnoj pomoći poslanoj iz UAE koja je bila namjenjena Crnoj Gori. Donaciju će ministrici Turković uručiti veleposlanik Narodne Republike Kine u BiH Ji Ping.

Riječ je o pomoći u kojoj se nalazi 42.000 maski, čiji je donator Dječji zbor kineskog grada Wuxi. Djeca iz zbora su napisala pismo predsjedatelju Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću, koje će veleposlanik Ping tom prigodom uručiti ministrici Turković. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...