ČELNIK DEMOKRATA MIRANDO MRSIĆ: "Nećemo podržati HDZ i Škorine ustaše, a ni Bernardić nije rješenje..."

"Nismo htjeli govoriti šarene laži, građani to misle, oni misle da Davor Bernardić nije rješenje i da ne može biti premijer", rekao je Mrsić.

  • Regija

  • 09. Jun. 2020  09. Jun. 2020

  • 0

Čelnik Demokrata Mirando Mrsić rekao je za N1 da su u predizbornu kampanju krenuli sa sloganom na plakatima “Bero nije rješenje” jer žele govoriti istinu, a građani tako misle.

“Nismo htjeli govoriti šarene laži, građani to misle, oni misle da Davor Bernardić nije rješenje i da ne može biti premijer. Najesen nas čeka teška kriza, moramo biti realni”, zaključio je Mrsić i poručio da iz njega ne govori gorčina bivšeg SDP-ovog ministra i da mu ta stranka neće uvjetovati kakvu će kampanju voditi.

Licitiranjem plaćama

Mrsić tvrdi da Demokrati žele “realnu sliku”, rasteretiti rad i cijenu rada, smanjiti broj županija, gradova i općina, oporezivati bogate. Smatra da su cifre o minimalnoj plaći ili prosječnoj plaći do kraja mandata, koju nude HDZ i SDP, čisto licitiranje jer nitko ne zna što će se događati.

“Pitanje je može li ekonomija vezana za turizam ovo iznijeti, najesen nas izvjesno očekuje drugi val koronavirusa, što će se dešavati nitko ne može znati”, rekao je Mrsić.

‘Škorine ustaše’

Smatra da u 1., 2. i 8. izbornoj jedinici Demokrati imaju dobre šanse da uđu u Sabor. “Ako dođemo u priliku, sigurno nećemo podržati HDZ i Škorine ustaše. Možemo razgovarati o lijevoj koaliciji, ali ne s Bernardićem kao premijerom”, kaže Mrsić i naglašava da je sve moguće i da se treba prisjetiti 2015. i MOST-a.

Smatra da je najgore moguće rješenje koalicija Škore i HDZ-a jer to vodi Orbanovoj Mađarskoj. Misli da je moguća i koalicija HDZ – SDP, kao i da se najesen ponove izbori jer neće biti moguće složiti Vladu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...