VIJEST KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Klopp odlazi iz Liverpoola!

Jürgen Klopp vratio je Liverpool u vrh engleskog nogometa. Sa slavnim klubom prošle godine je pokorio Europu, a ove sezone Englesku.

  • Sport

  • 11. Jun. 2020  11. Jun. 2020

  • 0

Mnogi navijači Liverpoola strahuju da bi sjajni trener uskoro mogao napustiti njihov klub, a da će se to dogoditi, uvjeren je i Steve McManaman, nekadašnji engleski nogometaš.

"Mislim da Jürgen obožava Liverpool i Premier ligu, ali mogu ga zamisliti kako se vraća u Njemačku i preuzima Bayern. Način na koji se vodi taj klub i način na koji na njega gledaju svi njemački treneri, govori mi da je njegov odlazak tamo realan. Činilo se da je Bayern u padu, ali sad ima sjajnu momčad, u kojoj ima mjesta i za iskusne igrače, ali i za mlade i talentirane", rekao je McManaman.

"S druge strane, uvjeren sam da ga ne zanimaju ni Real ni Barcelona. To nije to nakon što je Cristiano Ronaldo otišao iz Reala", dodao je McManaman, koji je u Liverpoolu igrao od 1990. do 1999. godine, kada je otišao u Real.

Klopp je trenersku karijeru počeo u Mainzu 2001. godine. Tamo se zadržao sedam godina, kao i u sljedećem klubu Borussiji. U Liverpoolu je od 2015. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...