TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Mještani se vraćali sa sahrane dvogodišnjem mališanu, pa saznali da im je komšija poginuo pod nevjerovatnim okolnostima…

Nesretni čovjek je najvjerovatnije prilikom pada slomio vrat, a Hitna pomoć koja je ubrzo došla na lice mjesta mogla je samo da konstatira smrt

  • Hronika

  • 12. Jun. 2020  

  • 0

Momir Banović (50) poginuo je jučer oko 16.30 kada je pao sa metalne bandere u selu Radičević kod Bečeja u Srbiji pod nevjerovatnim okolnostima, i to sve jer je pokušao da uhvati svog papagaja.

Žitelji ovog mjesta još se nisu oporavili od šoka koji se desio u ponedjeljak kada je mališan od dvije godine F. V. pregažen kvadom na ulici, a već ih je zadesila nova tragedija. Drugi nesretni slučaj u selu ove sedmice dogodio se oko 15.30, u vrijeme kada su se mnogobrojni mještani vraćali sa sahrane dvogodišnjaka.

Momir Banović je bio u svojoj kući u Proleterskoj ulici kada mu je pobjegao papagaj iz kaveza i odletio na obližnji metalni električni stub ispred njegove porodične kuće. U namjeri da ga uhvati i vrati nazad, Banović se popeo na stub, ali na nesreću udarila ga je struja! Nesretni muškarac je pao s visine oko pet metara na beton i nastradao na licu mjesta.

– Banović se popeo se na metalni električni stub u namjeri da dohvati papagaja uslijed čega je došlo do strujnog udara, te je sa visine od pet metara pao na zemlju i udario glavom o beton. Preminuo je na licu mjesta. Tijelo će biti prevezeno na obdukciju na sudsku medicinu u Novi Sad – kaže za Blic izvor blizak istrazi.

Nesretni čovjek je najvjerovatnije prilikom pada slomio vrat, a Hitna pomoć koja je ubrzo došla na lice mjesta mogla je samo da konstatira smrt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...