ZATO ŠTO SVOJE VOLI…: Pjevač Miroslav Škoro na stranačku listu stavio rođenu sestru, evo kako se ona pravda…

U četvrtoj izbornoj jedinici, onoj slavonskoj, nositeljica liste Domovinskog pokreta bit će Vesna Vučemilović, inače sestra Miroslava Škore

  • Regija

  • 12. Jun. 2020  

  • 0

Znanstvenica, doktorica ekonomije i marketinška stručnjakinja, koja za sebe kaže da je „žena, majka i supruga koja svima kaže što ih ide i ne daje lažna obećanja“, kaže da se konkurencije ne boji.

– Birači će odlučiti kome će dati povjerenje. Rezultati koje je Miroslav Škoro ostvario na predsjedničkim izborima i povratne informacije s terena daju nam pravo očekivati dobar rezultat u četvrtoj izbornoj jedinici – kaže Vesna Vučemilović za Večernji list. O glavnom protukandidatu, HDZ-ovom Ivanu Anušiću, kaže da iza njega stoji stranačka mašinerija koja je građena godinama.

– Budući da živim u Osječko-baranjskoj županiji, mogu reći da stvarnost nije najbolji saveznik Anušićevom optimizmu. Nijedan negativan proces kojem u ovome kraju već godinama svjedočimo nije zaustavljen u njegovom mandatu. Negativni demografski trendovi, masovno iseljavanje, propast poljoprivrede i proizvodnje općenito, zapošljavanje po stranačkoj osnovi, namješteni natječaji u raznim područjima, korupcija i klijentelizam, sve to slavonski čovjek s nevjericom predugo gleda. Više nećemo gledati, sad ćemo mijenjati – uvjerena je Vesna Vučemilović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...