DVA GENIJALCA: Hoće li Novak Đoković glumiti Nikolu Teslu?

Ovo će, ako dođe do realizacije, biti spektakl.

  • Kultura

  • 12. Jun. 2020  12. Jun. 2020

  • 0

Beogradski glumac Miloš Biković razgovarao je nedavno s Novakom Đokovićem o snimanju novog filma o Nikoli Tesli i u ponudio mu glavnu ulogu.

Izvor blizak Bikoviću naveo je da je glumac razmatrao slavnog tenisera za ulogu, jer Novak i Tesla fizički podsjećaju jedan na drugog, piše "Blic". Đoković nikada nije krio da se divi ovom naučniku i svjestan je značaja koji je Tesla ostavio u svijetu u kojem danas živimo.

I ne samo da se Novak divi ovom geniju nego podržava i njegovu životnu filozofiju, jer kako je jednom prilikom naveo, "Tesla je razumeo važnost u imanju čistog uma, biti tih, smiren, težiti tome da budete spokojni" i kako se on u potpunosti pronalazi u tome. Miloš Biković je u Sankt Peterburgu potpisao protokol o saradnji na projektu "Tesla" s ruskom Nacionalnom medijskom grupom i u planu su film i serija o Nikoli Tesli, u koje Rusi ulažu više od dva miliona eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...